Igjen så har vi problemer med å skaffe alle verv idrettslaget trenger. Idrettslaget er basert på frivillig innsats, og hvis vi skal ha et fungerende idrettslag så må vi fylle alle verv.

 

IKIL har i dag følgende aktiviteter, og det forventes at medlemmene og foresatte fra de gruppene stiller til alle verv vi trenger hvis vi skal fortsette med aktivitetene:

  • Fotball, A-lag
  • Fotball, gutter 13 år
  • Fotball, jenter 8-9 år
  • Turngruppe
  • Parkourgruppe

 

IKIL har et klubbhus i Trollvik til utleie med tilhørende skiløpe, og eier en tråkkemaskin, men vi har ikke hatt organiserte skirenn på flere år. Vi har også et klubbhus på Holmen med et uteområde som er tilrettelagt til forskjellige lavterskelaktiviteter som fotball, sykkelbane, vollyball, hoppepute, klatrestativ, lekehytter og gapahuk som kan brukes av alle, både medlemmer og ikke-medlemmer. I tillegg så ble det påbegynt å bygge en frisbee-golfbane i fjor, som forhåpentligvis blir ferdig i år.

 

Vi har frivillige som har hatt forskjellige verv i over 20 år, men de fleste av dem har trukket seg tilbake da de ikke har barn i idrettslaget lenger eller er aktive selv. Derfor er det på tide at den yngre foreldregenerasjonen stiller til verv. Svaret vi får når man spør om verv, er at man ikke har tid, men det er en dårlig unnskyldning, det er kun snakk om prioritering av tiden. Hvis flere tar ansvar så blir det mindre å gjøre på hver, og vi kan fortsette å drifte alle ønskede aktiviteter til glede for store og små.

 

Derfor var det et flott initiativ av Jostein Myrvoll i fjor som initiativtaker til frisbeegolfbanen, vi setter pris på alle initiativer og aktiviteter som fremmer folkehelsen, men da trenger vi frivillige. Det er vel ingenting i veien for at vi f.eks. kunne hatt en klatrepark el. på Holmen. Send gjerne forslag til styret@ikil.no hvis dere har ønske om aktivitet.

 

Vi er takknemlig for de nye vi har fått inn i styret, fotballgruppa m.m. og til alle de som fortsetter i forskjellige verv, men vi mangler fortsatt følgende verv:

 

  • Kåfjord idrettsråd, må delta på 1-2 møter i året
  • Valgkomitéen, der må vi ha 3 medlemmer og en vara. De skal en gang i året kontakte alle som står på valg og høre om de fortsetter, og evt finne nye.
  • Trener turn, kan få dekket kurs etc. Sak på årsmøte er å opprette en turn/Parkourgruppe, men hvis vi ikke får en turntrener så blir det vel kun en Parkourgruppe
  • Et nytt medlem i arrangementskomitéen. De arrangerer Kåfjordpilken.
  • Styrerepresentant til samfunnshuset. IKIL eier 75% av samfunnshuset og det er også en egen sak på årsmøte om hva IKIL ønsker med samfunnshuset. Samfunnshuset er bygdas hus som brukes til ungdomsklubben, bryllup, konfirmasjon, begravelse, bursdager og andre sammenkomster. Styret i samfunnshuset ønsker å pusse opp både kjøkken, toaletter og oppholdsrom. Det burde være av interesse for hele bygda og få et mer attraktivt bygdehus. Håper flere ser interesse av å delta på dugnader m.m. og så trenger de nye styremedlemmer med pågangsmot og initiativ. IKIL bør stille med ett styremedlem til samfunnshuset.

 

Årsmøtet er øverste organ i IKIL som legger føringer på hvordan vi ønsker å drifte idrettslaget, styret bestemmer mellom årsmøtene. Håper flest mulig kan stille på årsmøtet, vi har flere viktige saker som skal avgjøres. 

Årsmøtet 2024 er på klubbhuset i Trollvik, torsdag 7.mars kl. 18.00. Matservering fra Siam Catering, velkommen.

 

Johnny, kasserer