I går startet breddefotballen endelig opp på ordentlig etter en pause siden mars i fjor! Vi benyttet anledningen til å kjøre treningskamp og lokaloppgjør mot Storfjord på Hatteng Kunstgress. Kampen endte 5-4 til Storfjord, etter mål av Jimmy Blomli og Runar Monsen (3). Verdifull matchtrening foran høstsesongen, en god erfaring for unggutta i troppen og en åkei prestasjon av oss den siste timen av kampen. Selv om det i lang tid har vært stille rundt breddefotballen, betyr det ikke at det ikke har skjedd en del ting rundt laget siden siste oppdatering... 

 

Pr i dag har vi en tropp på rundt 25 spillere og ingen som er ramlet av på grunn av coronapausen. Flere spillere har i perioder trent greit, men veldig utfordrende å holde alle i gang og i form i løpet av denne lange perioden. 

Alaget vårt blir kommende sesong i 6.divisjon å fortsette som Indre Kåfjord alene. Dette etter enighet mellom klubbene, der vi tidligere har hatt ett samarbeid med Manndalen rundt seniorfotballen i Kåfjord siden slutten av 2015. Samtidig en stor takk til MUIL for samarbeidet!

 

Vi spiller i år i 6.divisjon avdeling 2, med planlagt oppstart i midten av august. Endelig terminliste klar torsdag kommende uke.

Motstanderlag blir; Fløya 2, Fløya 3, Hansjordnesbukta, Kvaløya 2, Lyngen Karnes 2, Laksvatn, Lyngstuva, Ramfjord 2, Skarven, Stakkevollan 2 og Storfjord.

 

På trenersiden har Geir Morten igjen tatt over som hovedtrener, etter at Øystein Berg nylig sluttet. Kurt Isaksen, Gunnar Søreng og Håkon Vatne har takket ja til å være med i trenerteamet som assistenttrenere. En stor takk til Øystein for hans bidrag for laget gjennom en utfordrende coronatid!

Laget er for tiden inne i ett lite generasjonsskifte, men vi skal ha ett veldig konkurransedyktig lag kommende sesong. Jeg er entusiastisk over å få muligheten som trener til å få være tvikle en ung spillergruppe, tillegg til at man er lysten på å revansjere 2019-sesongen.

 

IKIL har på aldersbestemt fotball ett lovende G15 lag, der ungguttene Tony Johansen, Kevin Bakkevoll, Noah Hansen, Mikkel Mathisen, Stian Larsen, Mikkal Løkvoll Nilsen, Steffen Jakobsen og Marius Oppervoll Isaksen vil få mulighet å være en del av Alaget, ved siden av aldersbestemt fotball, for å lære, utvikle seg og få mer erfaring. For øvrig en gjeng spillere som trener Johnny Hansen i en årrekke har gjort en strålende jobb med å utvikle.

 

Vi har i helgen også blitt enig med både Anders Eri Bråstad og Thomas Olsen om overganger til oss. Begge har gjort ett bra inntrykk på trening og virker som særdeles positiv gutter. Begge 24 år gammel, har tidligere spilt for Nordreisa og er solide defensive forsterkninger for oss!

 

Neste treningskamp før sommeren er førstkommende fredag kl 1800 i Ramfjord, mot våre venner fra Laksvatn.

2021-06-18 A-laget.jpg

Øverst fra venstre; Runar Monsen, Jimmy Blomli, Tony Johansen, Geir Morten Bartholdsen, Kevin Eriksen, Steffen Jakobsen, Sindre Bakkevoll.

Nederst fra venstre; Noah Hansen, Kevin Bakkevoll, Mikkal Løkvoll Nilsen, Håkon Vatne og Marius Oppervoll Isaksen

 

Mvh Geir Morten Bartholdsen,

Trener Indre Kåfjord A-lag