Turngruppa ble opprettet i 2021 og offisielt stiftet på årsmøte 7.mars 2024. De er den nest største undergruppa til IKIL bestående av ca. 19 barn fra Djupvik i nord til Skibotn i sør. 2 ganger har turngruppa vært å trent i Tromsø turnhall.

Turngruppa har medlemmer fra 5-11 år per i dag. Var i utgangspunktet et tilbud for 1-5 klasse i år, men pga. at det ikke var noen som kunne ta ansvar for turngruppa til 5. Klasse og oppover har det vært åpnet for de som er et år yngre og eldre. Treninger onsdager på det gamle fysiorommet kl. 17-18. Vi har også egen Facebook-gruppe.

 

Parkour er en aktivitetsgruppe for barn, per nå i alderen 1-5. klasse. Enkeltsøsken som er yngre har deltatt. Rommet er lite, og det er tidvis mye fart, så større aldersspenn i denne gruppen tenker jeg er uforsvarlig. Typ 7-8.klassinger som kommer hoppende etter 1. klassinger. Det er imidlertid rom for at flere grupper for andre aldersgrupper opprettes med andre oppmøtetidspunkter, om noen ønsker organisere slik gruppe.

Vi er i gamle fysiohallen på gamle Helsesenteret. Vi har treningstid klokken 17.30-18.30 på mandager. De som deltar har funnet oss via IKIL og videre turngruppen, da parkour er sprunget ut via denne opprinnelig. Vi har ingen egen nettside eller kontaktinfo, men turngruppe har en facebookside, og der finner man innlegg for parkourgruppen.

Vi har en egen facebookchat, så de som lurer på noe eller ønsker delta kan sende meg melding på facebook, så legges de til i chatten.

TurnKontaktpersonTelefon
LederIris Yttergård948 96 601
Trener, inntill sommerenLisa Marie Sveløkken Snare994 97 380
E-post: turn@ikil.no  
   
ParkourKontaktperson 
LederAnita Monsen Pedersen 
E-post: anita.monsen@nordtroms.net